Fokkersopleiding 2019

fokkersopleidingFokkersopleiding 2019

Het is weer zover. Onze fokkersopleiding komt er weer aan

Op dit moment hebben we weer een aantal nesten gehad sinds de laatste opleiding en ook zijn er weer diverse honden door de fokgeschiktheidskeuring gekomen. Natuurlijk hopen we ook meer verantwoorde fokkers te mogen begroeten binnen onze vereniging.
Een verantwoorde fokker heeft kennis van zaken. We proberen onze fokkers meer kennis te geven door een fokkersopleiding. Deze opleiding is nu meerdere malen gegeven binnen onze vereniging en willen we er dit jaar voor nieuwe en bestaande fokkers weer één geven en wel op 13 oktober 2019

De fokkersopleiding duurt een hele dag en deze hebben we, zoals gebleken bij de vorige opleiding, hard nodig. Behalve voor mensen die graag een keer hun teefje willen laten dekken, kan het ook interessant zijn voor mensen die bijvoorbeeld hun reu als dekreu in willen zetten of mensen die gewoon graag wat meer kennis willen vergaren mbt dit onderwerp. Voor mensen die graag binnen onze vereniging een nest willen fokken, is deze opleiding een verplichting. U ontvangt van ons een certificaat voor deelname en deze is 5 jaar geldig.

Wat kunt U verwachten

• In de fokkersopleiding komen onderwerpen aan bod zoals procedures en formulieren, reukeuze, loopsheid, dekking, dracht, geboorte, ontwikkeling van de pups, socialisatie, kleurvererving.
Voor fokkers die deze opleiding al eens hebben gedaan, staat natuurlijk de deur open om aan te sluiten en zodoende wellicht ook nog ervaring te kunnen delen. Wij zullen voor fokkers die deze opleiding al gedaan hebben, proberen een bijscholingsopleiding in elkaar te zetten op een andere dag.

De opleiding zal gegeven worden op zaterdag 13 oktober 2019. Aanvang: 10.00 uur.
Dierencentrum Sevenum heeft de locatie weer gratis ter beschikking gesteld.
Vermoedelijk zal de dag rond 16.00 uur afgesloten worden. De kosten voor deze dag bedragen € 50,00 voor leden HRN en € 65,00 voor niet-leden. Een eenvoudige lunch, koffie en thee zijn inbegrepen.
U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Uiterste inschrijf- en betaaldatum: 10 oktober 2019

Wij hopen u te mogen begroeten op deze dag.

Met vriendelijke groet,
Christel Janssen
Fokleider HRN

Inschrijven

     

    Gegevens eigenaar

    • Inschrijfgeld is voor leden € 50,00 en voor niet leden € 65,00 Inschrijfgeld graag overmaken voor 10 oktober 2019 op rekeningnummer NL26 RABO 014 23 43 692 tnv Hovawart Rasvereniging Nederland onder vermelding van Uw naam en fokkersopleiding. Inschrijving sluit op 10 oktober 2019. Wij willen U er op wijzen dat deelname aan dit evenement geheel voor eigen risico is ,de HRN is niet aansprakelijk voor welk letsel of schade dan ook aan mens, dier of materialen.
     

    Verification