Te verwachten

Wat is er te verwachten dit jaar?

C Nest Van Laag Laren

We willen dit jaar graag een nestje fokken bij onze teef Anvie van Laag Laren (Toots).  Ondertussen zijn we op pad geweest naar de Tsjechische dekreu Baghir Scorteus Mons. Gelukkig was het direct duidelijk dat de honden elkaar helemaal geweldig vonden en dat monde uit in 2 keer een prima dekking. Nu afwachten of alles aanslaat en dan verwachten dat er puppen rond 27 maart 2018 geboren gaan worden.
Zie voor meer informatie: www.vanlaaglaren.wordpress.com

Wij mogen als vereniging trots zijn met onze fokkers zij hebben bewezen dat door selectief te zijn mooie en fijne nesten gefokt kunnen worden. Ook hun bijdragen bij de fokkersopleiding is van grote waarde voor iedere fokker. Wij zijn een vereniging die samen met onze fokkers het fokbeleid bepalen en dit voorleggen aan onze leden. Zodat zij kunnen bepalen of we de roots van onze vereniging nog volgen.