Chuus van Laag Laren is vader geworden

Rond half april kwam Mandy Mösch met haar prachtige blonde teef Becru-Taz von King Sams Hof helemaal uit Falkensee naar Breezand gereden. We hadden al een hele tijd contact en na de benodigde extra onderzoeken, mocht er een dekking plaats gaan vinden.

Nu was het voor mij de allereerste keer dat ik sowieso iets in de fokkerij deed, dus kreeg ik gelukkig de steun van Mart van Bon, de fokker van Chuus. Nu was dit voor Mandy de derde keer dat zij een nestje ging fokken, dus had ik er wel vertrouwen in. En ja hoor er vond ook een dekking plaats, twee keer zelfs! Dus toen was het afwachten of er ook daadwerkelijk puppies zouden gaan komen.

Op vrijdag 7 mei, kreeg ik een appje van Mandy met een echo, ja hoor het was gelukt. Super trots en natuurlijk heel blij hebben Mart, Marjolijn en ik hier even goed op geproost. En het verdere wachten begon.

Dinsdag 15 juni kreeg ik rond 18.20u het bericht dat de weeën bij Becru-Taz von King Sams Hof waren begonnen. Kort daarvoor had ze ook al wat vruchtwater verloren. Mandy, de eigenaresse van Taz, had een vriendin bij haar, die mij op de hoogte hield, wat ik natuurlijk super leuk vond.

Rond 18.45u kreeg ik de eerst geborene door, een blond teefje geboren om 18.34u. Yes, Chuus heeft dus het gen dat hij ook blond kan creëren Een half uurtje later kwam nummer 2, wederom een blond teefje. Om 22.17u werd de laatste pup geboren, dit was nummer 9. Het eindresultaat is 3 blonde teefjes, 4 zwarte teefjes en 2 zwarte reuen. De hele bevalling heeft 3 uur en 43 minuten geduurd. Met moeder en kinderen gaat het gelukkig heel goed. We hopen binnenkort een keer bij hen langs te kunnen gaan, nou ja ik denk wel twee keer en dan wil ik wel graag de tweede keer met Chuus en mijn gezin gaan.