Lezing je hond als spiegel

In samenwerking met de Hovawart Rasvereniging Nederland organiseert Boel Bewust deze lezing!

Je hebt het vast gemerkt, jouw gedrag heeft invloed op jouw hond! En waar jij je hond veel leert, leert jouw hond jou ook wijze lessen! Wanneer je open staat voor reflectie en inzicht in je eigen gedrag zul je zien dat je hond jou kan spiegelen in je gedrag. Wellicht heb je er al eens wat over gelezen, maar hoe zit dat dan?

In deze lezing neemt Jelien Lammers je mee in de communicatiepatronen tussen jou en je hond, en je hond en jou, zodat je vanuit dit wederzijds contact de band met je hond kunt vergroten! Wat kun je er mee, en moet je er úberhaupt iets mee?

Leer over het spiegelende gedrag van jouw hond, wat 'waarheid' is daarin, waar de valkuilen zitten mbt het interpreteren van gedrag. Daarnaast gaan we ook concreet aan de slag, zodat jij samen met je hond kunt groeien tot een nog sterker team.

Aankomst vanaf 12.30 uur
- Start lezing 13.00 uur
- Pauze van ca. 20 minuten rond 14.15 uur
- Einde lezing rond 15.30 uur
- Vanaf 16.00 uur is er gelegenheid om een privé minisessie voor jou met 1 hond te boeken bij Jelien. In ca. 15 minuten kun je samen met Jelien kijken naar jullie situatie en vragen. Kosten hiervan zijn
€ 10,00 ter plaatse te voldoen. Uiteraard kun je hierna een vervolgafspraak maken, als je interesse is gewekt.

Opgeven kan bij Jelien Lammers, via mail info@boelbewust.nl.
Vermeld naam, adres en aantal personen.
De kosten bedragen € 25,00 pp.
Locatie: Doesburg, nabij Arnhem/Zutphen.

In de nabijheid van de locatie zijn diverse losloopgebieden waar je voor of na de lezing met je hond kunt gaan wandelen. Vraag er even naar bij Sandra van den Hoek. Zij is tevens het aanspreekpunt voor info en andere zaken, die niet inhoudelijk/financieel zijn.
Mail naar redactie@hovawartrasverenigingnederland.nl

Denk eraan dat de hond tijdens de lezing in de auto verblijft, of op de deel in een zelf meegenomen bench. Tijdens de lezing zal Jelien 1 of 2 combinaties vragen om medewerking.

Enkele reacties van deelnemers aan eerdere lezingen:

‘’Ik vond het als "niet hondenliefhebber" een boeiende presentatie.
Je hebt mij vanaf begin tot eind geboeid met je verhaal en je openhartige houding naar het publiek.
Wat ik deze avond geleerd heb, is het accepteren van je hond zoals deze is. De baas van de hond, mijn vrouw, is
ook blij met mijn acceptatie, al sta ik er heel anders in dan zij.’’

‘’Ik vond het een leuke en inhoudelijk zinvolle presentatie. Wat me opvalt is dat er zoveel liefde uit spreekt,
zowel voor de honden als voor de mensen. Ook merkte ik de dag erna dat ik meer UIT mijn hoofd zat en meer IN mijn gevoel.’’