Keuring HRN 2016

Happy Hovi Day

 

Happy Hovi Day 

Hallo Hovawart liefhebbers

Zoals jullie misschien al weten is er op 14 april weer een Happy Hovi Day.

Een wat?? Ja ja , U leest het goed een Happy Hovi Day! Bent u net als wij helemaal happy met uw hovawart dan is dit de perfecte manier om samen met uw hovawart en andere hovawart bezitters een geweldige dag te beleven. Een dag helemaal in het teken van onze viervoeters met veel gezelligheid en een sportief tintje.

Deze dag is voor iedereen toegankelijk die een hovawart heeft, lid van de HRN, of van welke andere rasvereniging dan ook, of helemaal geen lid, iedereen is welkom. In een ongedwongen sfeer zal er in groepen een parcours afgelegd worden, u word naar gelang de leeftijd van u hond ingedeeld in een groep. Deze groep zal de hele dag door samen de diverse leerzame en hilarische spellen spelen. 

Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst, he, dat lijkt ons wel iets, schrijf je dan in voor deze gezellige dag. Inschrijven kan tot 7 April

Kosten voor deze dag bedragen €3,00 per hond voor HRN leden en € 5,00 per hond voor niet-leden.

De Happy Hovi Day wordt gehouden op het mooie terrein van Dierencentrum-Sevenum gelegen aan de Romerweg 20 te Sevenum. Er is daar een grote kantine aanwezig waar onze hovawarts natuurlijk ook welkom zijn.

Wat dient u , buiten u hovawart en goede humeur ,mee te nemen, een favoriet speeltje van u hond en een door u gedragen sok of zakdoek en een honden lijn.

Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst, dus tot zondag 14 April

Vriendelijke groeten 

Namens de evenementencommissie 

Christel Janssen

Inschrijven

 

Gegevens eigenaar

  • Inschrijfgeld is voor leden € 3,00 en voor niet leden € 5,00 per hond Inschrijfgeld graag overmaken voor 7 april 2019 op rekeningnummer NL26 RABO 014 23 43 692 tnv Hovawart Rasvereniging Nederland onder vermelding van de naam hond en eigenaar . Inschrijving sluit op 7 april 2019. Wij willen U er op wijzen dat deelname aan dit evenement geheel voor eigen risico is ,de HRN is niet aansprakelijk voor welk letsel of schade dan ook aan mens, dier of materialen.
 

Verification

Keuring HRN 2016

Keuring HRN 2016